Szaqi-2001 Bt - Rendszergazdai Szolgáltatások

Szaqi bt.

Rendszergazdai Szolgáltatások

Szaqi-2001 Bt. - Szerver Üzemeltetés

Szaqi bt.

Szerver Üzemeltetés

Szaqi-2001 Bt. - Hálózat üzemeltetés

Szaqi bt.

Hálózat Üzemeltetés

previous arrow
next arrow
Slider

Cégtörténet

A SZAQI-2001 Bt nevéből is adódóan 2001 óta van jelen az informatikai piacon. 3 fővel alakult ebből az alapító tag ezt megelőzően is több éve foglalkozott informatikával. Cégalapítást követően megkezdődött az ügyfélkör kialakítása, bővítése mind lakossági mind vállalkozási szférát tekintve, mely évről évre egész napjainkig folyamatosan növekvő tendenciát mutat. A cég dinamikus fejlődésében jelentős szerepet kapott a Vevőkkel kialakított személyes kapcsolat, kollégáink szakmai képzettsége, az általunk forgalmazott számítástechnikai eszközök minősége és a szolgáltatások színvonala.

Tevékenységi körünket tekintve vállalkozásoknak kínálunk az informatika különböző területein segítséget, tanácsokat, nyújtani hardver és szoftver problémáik megoldásában, számítógépes rendszerek megtervezésében, kulcsrakész kivitelezésében, folyamatos karbantartásában és üzemeltetésében. Cégünk elsődleges célja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségének állandó fenntartása és javítása továbbá meghatározó irányelve alapján tudatosan törekszik hosszú távú, szoros és hatékony partnerkapcsolat kiépítésére ügyfeleinkkel. Üzleti filozófiánk a rugalmas, kiemelkedő minőségű, magas színvonalú, megbízható, de ugyanakkor költség hatékony szolgáltatás.

Együttműködési ajánlatunk, hogy első alkalommal ingyenesen felmérjük, hogy az Ön cégének milyen eszközökre és milyen a hatékonyságot növelő megoldásokra van szüksége. Ezt követően megtervezzük, prezentáljuk, kivitelezzük, és a helyszínen kiépítjük az Ön cégére szabott informatikai rendszert. Bármilyen specifikus problémára találunk informatikai megoldást garantáltan a legjobb áron.

Minőségpolitikánk:

Partnereink igényeinek teljeskörű kielégítése a következő szempontokat figyelembe véve: 

·   Minőségi termékek forgalmazása

·   Minőségi szolgáltatások nyújtása

·   Magas szintű szaktudás, folyamatos továbbképzés

·   Tevékenységünk minden elemének folyamatos ellenőrzése, javítása

·   Megrendelőink elégedettségének figyelemmel kísérése

·   A műszaki fejlődés eredményeinek alkalmazásával ügyelünk környezetünkre.

Referenciáink:

Ügyfeleink az alábbi ágazatokban érintettek:

·   Biztonságtechnika

·   Építőipar

·   Jogi szféra

·   Kis- és nagykereskedelmi cégek

·   Szórakoztatóipari létesítmények